Înrolare digitală

Există multe motive pentru care companiile din sectorul financiar au găsit beneficii din această nouă tehnologie revoluționară. În primul rând, această tehnologie revoluționară este foarte simplă pentru utilizator. În al doilea rând, în același timp, selfie-ul în direct permite verificarea în timp real, grație implementării inteligenței artificiale.

Acești doi factori au determinat companiile care folosesc serviciul nostru să descopere că cifra de afaceri a clienților lor a crescut. Acest nou sistem protejează clienții împotriva fraudei, datorită faptului că această tehnologie respectă cele mai grele reglementări de identificare.

Lendrise oferă înrolare digitală ca serviciu la un preț foarte competitiv

 Scanare ID

Furtul de identitate și frauda sunt probleme pe care multe organizații trebuie să le combată. Provocarea organizațiilor de astăzi este de a crea un proces de verificare a ID-ului fără probleme, reducând în același timp frecarea tranzacțiilor și descurajând frauda. Serviciul nostru de scanare ID permite întreprinderilor să stabilească identitatea autentică a utilizatorilor lor prin verificarea documentelor de identitate emise de guvern în timp real. Poate detecta manipulări digitale ale imaginilor de identitate autentice, conținut (nume, adresă, data nașterii etc.) și înlocuirea fotografiilor feței.

 Înregistrare card Prepay

Facem servicii de înregistrare a cardurilor de prepagulare telefonică pentru companiile de telecomunicații pe baza scanărilor de identitate și carduri SIM.

This post is also available in: Engleză