Informare financiară

Firma Lendrise și-a propus încă de la înființare informarea financiară a românilor din țară și din diasporă. În acest sens, Lendrise a fost prima firmă privată non-financiară care oferă accesul la scorul și raportul de credit, la declarația de venit de la ANAF și la conturile bancare oricărui cetățean sau rezident român care are o carte de identitate sau pașaport românesc valid. Intenționăm să oferim acces și la alte instituții care dețin informații financiare personale cum sunt: firme pentru recuperarea creanțelor, executori judecătorești, etc.

Educație financiară

Pe lângă serviciile de informare, Lendrise oferă servicii de educație financiară prin consultanții financiari care au access exclusiv la platforma Scorilo.

Incluziune financiară

Lendrise este membră a Asociației Române de Fintech și contribuie la creșterea incluziunii financiare a romănilor care încă nu au acces la servicii financiare de bază, cum ar fi cont și card bancar, împreună cu colegii noștri din asociație și prin parteneri noștri precum Banca Națională a României, Asociația Română a Băncilor, Biroul de Credit, Ministerul de Finanțe.

Plăți

Unele servicii Lendrise sunt contra cost și pot fi plătite cu cardul bancar sau prin SMS (numai în România).