Informare financiară

Firma Lendrise și-a propus încă de la înființare informarea financiară a românilor din țară și din diasporă. În acest sens, Lendrise a fost prima firmă privată non-financiară care oferă accesul la scorul și raportul de credit oricărui cetățean sau rezident român care are o carte de identitate sau pașaport românesc valid. Intenționăm să oferim acces și la alte instituții care dețin informații financiare personale cum sunt: bănci, ANAF, firme pentru recuperarea creanțelor, executori judecătorești, etc.

Educație financiară

Pe lângă serviciile de informare, Lendrise oferă și consultanță celor care eu nevoie să-și înțeleagă și eventual să-și corecteze situația lor financiară cu ajutorul consultanților noștri cu experiență vastă în acest domeniu. Consumatorii își pot face o programare pentru asistența. În timp ce consultanții au o aplicație dedicată, Scorilo, cu acces exclusiv.

Incluziune financiară

Lendrise este membră a Asociației Române de Fintech și contribuie la creșterea incluziunii financiare a romănilor care încă nu au acces la servicii financiare de bază, cum ar fi cont și card bancar, împreună cu colegii noștri din asociație și prin parteneri noștri precum Banca Națională a României, Asociația Română a Băncilor, Biroul de Credit, Ministerul de Finanțe.

Plăți

Toate serviciile Lendrise sunt contra cost și pot fi plătite cu cardul bancar, pin SMS (numai în România) sau vouchere paysafecard care pot fi achiziționate de la PayPoint, PayZone, Poșta Româna, Qiwi, Euronet, Penny, Epay, Epin, stațiile SelfPay  și centrul de plăți Un-doi.